Усі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню зі сталі. На виїзних святах, пікніках вона не поступається місцем барбекю, мангалам. У коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, “почаклувати” над морепродуктами, овочами і навіть салом.Таку коптильню потрібно вибрати всім, хто цінує не лише смак та аромат димних ласощів, а й їх привабливий зовнішній вигляд. Ідеальної золотистої, червоної або коричневої скоринки копченостей можна досягти тільки при відведенні конденсату.Комплектація:Сітка для продуктів – 2 шт.Піддон для стікання жиру – 1 шт.
Товщина металу, мм | 2мм |
---|---|
Набором | Ні |
Наявність бортика | Ні |
Можливісь гравіювання | Ні |
Чохол для зберігання | Ні |
Write Your Own Review
Переглянути товар Коптильня з нержавіючої сталі в інших категоріях
- Коптильні >Коптильня з нержавіючої сталі