Сковорідки
Сковорода з диску для багаття
Різниця між звичайною сковорідкою і сковорідкою з борони
Сучасна мангал сковорода відрізняється рядом особливостей, які характерні саме для цих моделей:
- Велика площа нагріву, що забезпечує дуже швидке приготування продуктів;
- Подовжені ручки і довгі ніжки для встановлення і використання на багатті;
- Ручки виконані з металу, як і інші елементи, щоб вони не горіли у вогні і витримували такий вплив температур.
Сковорода на вогнище ставиться на спеціальні ніжки. Після використання металева поверхня потребує чищення, а зберігати її краще буде в поліетилені і в відповідному чохлі. Це все допоможе зберегти інвентар для готування в похідних умовах в ідеальному порядку. По прибуттю додому потрібно буде додатково гарненько вимити і почистити поверхню, і упакувати сковорідку до наступної поїздки. Зберігати посуд з металу необхідно в сухому і змащеному маслом вигляді, що забезпечить в результаті довговічність.